Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Tec7 PUR Gun
Tec7 PUR Gun

Tec7 PUR Gun kan gebruikt worden met de meeste PU-schuimen in spuitbus op de markt. Met de PUR Gun kan u het PU-schuim gecontroleerd doseren. Hierdoor kunnen voegen nauwkeurig opgevuld worden en deure

€ 42,30
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Tec7 PUR Gun

no-stick pur-pistool
        Perfect doseren
        Antikleeflaag
        Eenvoudig te reinigen

beschrijving

•    PUR Gun kan gebruikt worden met de meeste PU-schuimen in spuitbus, die momenteel op de markt aangeboden worden.
•    Met de PUR Gun kan u het PU-schuim gecontroleerd doseren. Hierdoor kunnen voegen nauwkeurig opgevuld worden en deuren en ramen op een snelle, eenvoudige en veilige manier gemonteerd worden.
•    Een lange spuitmond die nog extra kan verlengd worden, biedt u de mogelijkheid om ook op moeilijke bereikbare plaatsen te werken.
•    PUR Gun kan snel en eenvoudig gereinigd worden met behulp van PUR Cleaner.

Gebruiksaanwijzing

De werking van het pistool controleren alvorens het te gebruiken. De spuitbus goed schudden en de afsluitdop verwijderen. De spuitbus snel op de adapter van het pistool schroeven. Door snel te draaien kan er geen schuim uit de spuitbus ontsnappen en wordt de adapter niet bevuild. Indien er toch enig schuim zou ontsnapt zijn, moet deze onmiddellijk met PUR Cleaner verwijderd worden. Om de spuitbus te gebruiken, lichtjes op de trekker duwen om het pistool en de loop met schuim te vullen. Het pistool is nu klaar voor gebruik.
De hoeveelheid product kan achteraan het pistool geregeld worden. Draai de doseerschroef met de wijzers van de klok mee om de hoeveelheid PU-schuim te verminderen en/of een dunnere laag te bekomen. Draai tegen de wijzers van de klok in om de hoeveelheid PU-schuim te verhogen en/of een dikkere laag te bekomen. Deze doseerschroef is onmisbaar voor het behandelde optimale resultaat.
Een lege spuitbus vervangen door deze snel van de adapter los te schroeven. De adapter onmiddellijk reinigen. Indien de spuitbus nog niet volledig leeg is en opnieuw zal gebruikt worden, moet ook het ventiel van de spuitbus gereinigd worden. In beide gevallen dient PUR Cleaner gebruikt te worden. Bij korte werkonderbrekingen mag de spuitbus aangeschroefd blijven en dient de doseerschroef volledig dichtgedraaid te worden om het pistool af te sluiten. Indien het pistool langere tijd niet gebruikt wordt, dient het als volgt gespoeld te worden:
- PUR Cleaner met schroefadapter snel op het pistool schroeven.
- Reiniger verspuiten tot het pistool volledig proper is en er een heldere vloeistof uit het pistool komt.
- Ook uitwendige schuimresten dienen zorgvuldig met PUR Cleaner verwijderd te worden.
Bij wijziging van de viscositeit van het schuim is het mogelijk dat er schuim vrijkomt langs de naaldpakkingbus. In dit geval de schuimresten direct met PUR Cleaner verwijderen en de regelingsschroef aan de naaldpakkingbus met een steeksleutel (8 mm) volgens de wijzers van de klok steviger aanhalen. Hierdoor wordt de (PTFE) pakking in het pistool afgedicht en voorkomt men lekken van het schuim. Testen of de naald zich nog vrij kan bewegen. Indien nodig moet de naald aan de pakkingbus gesmeerd worden.

Karakteristieken

PUR Gun kan gebruikt worden met de meeste PU-schuimen in spuitbus op de markt.
Met de PUR Gun kan u het PU-schuim gecontroleerd doseren. Hierdoor kunnen voegen nauwkeurig opgevuld worden en deuren en ramen op een snelle, eenvoudige en veilige manier gemonteerd worden.
Een lange spuitmond die nog extra kan verlengd worden, biedt u de mogelijkheid om ook op moeilijke bereikbare plaatsen te werken.
PUR Gun kan snel en eenvoudig gereinigd worden met behulp van PUR Cleaner.

 

 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.